menu

dilluns, 22 d’octubre de 2012

Sopa de fredolics

Un plat sucós i deliciós en què no cal sucar-hi pa. Mengeu-lo a cullerades! (De la revista Cuines)

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Per a la sopa
- 3L de brou de gallina o pollastre
- 2 cebes mitjanes
- 2 tomàquets ratllats
- 200ml d'oli d'oliva verge extra
- 200g de fredolics
- 100g de rovellons
- 200g de sopa torrada (pa ratllat)
- sal

Per a les mandonguilles
- 250g de carn picada de porc
- 1 ou
- all
- 12 fulles de julivert
- sal
- farina



PREPARACIÓ
1. Feu el brou de gallina o pollastre (també el podeu comprar preparat).
2. Per a les mandonguilles: barregeu la carn picada, l'ou, l'all picat i el julivert, i feu-ne mandonguilles petites. Saleu-les, enfarineu-les i fregiu-les. Reserveu-les.
3. Amb el mateix oli on heu fregit les mandonguilles, fregiu els fredolics, tallats petits, i els rovellons. Afegiu-hi la ceba i el tomàquet ratllat, i deixeu que es fregeixi bé. Afegiu-ho al brou de gallina.
4. Quan bulli el brou amb el sofregit i els bolets, afegiu-hi les mandonguilles i la sopa torrada, i deixeu-ho bullir 30 min a foc lent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada