menu

divendres, 7 de desembre del 2012

Preparació 1/2 Marató de Granollers 2013

El dia 3 del pròxim mes de febrer se celebra la mitja marató de Granollers. Falten dos mesos per la cursa i ja estem començant la preparació de dues corredores, la Meritxell Perelló i l'Andrea García. 

Són dues noies de 22 anys, amb moltes ganes de superar-se i també amb molta il·lusió en fer-ho el millor possible. La primera cursa de l'Andrea va ser fa 3 anys, la dels bombers, i la Meritxell m'explica que la seva primera experiència va ser l'any passat, en la del corte inglés, i després ja es va llançar a fer-ne una en bicicleta.

Fa unes setmanes em van demanar si els podia portar tot el planning a nivell nutricional. Volien fer un pas endavant i no només tenir en compte l'exercici, sinó la seva combinació amb l'alimentació. Afortunadament aquest punt clau va creixent en el món de l'esport.
Els vaig dir que ens pillava una mica just, però de totes maneres, sabent que hi posen ganes i força, hem tirat endavant el projecte. Amb dos mesos es poden arribar a fer grans canvis per millorar la capacitat física i augmentar el rendiment. 

Així doncs, aquestes dues joves ja porten aplicant modificacions en la seva alimentació i avui, divendres dia 7, comencen fort:
- La Meritxell es troba entrenant a la Cerdanya, durant tot el pont esquiarà i també correrà per millorar el ritme respiratori.
- L'Andrea és a Barcelona i aquest matí ha corregut pel passeig marítim, demà per la carretera de les aigües i també té pensat fer unes quantes piscines.




Mica en mica aniré publicant els avenços de la Meritxell i de l'Andrea.

Una abraçada!


Artículo en Castellano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada