menu

dimecres, 18 de juny del 2014

Surt a ballar amb més energia!


Finals de juny. Entre últims exàmens i festes de final de curs també trobem festivals de dansa.

Durant tot l'any vas a classes de ball setmanalment, potser just al sortir de la feina o de la universitat. Quan s'acaba la classe et sents esgotada, beus aigua i corrents cap a casa per sopar. Així consecutivament. Algun dia li fas cas a la companya nutricionista i berenes abans d'entrar a la sala de miralls i beus un suc de fruites al sortir, però no sempre ho compleixes. 

Aquest divendres toca fer-ho bé. Sí, toca per què no serà una classe qualsevol. Estaràs davant de 2000 persones en un dels espais més impactants que puguis imaginar. Durant 3 hores parlaràs, riuràs, et vestiràs, et maquillaràs, et posaràs nerviosa, et relaxaràs, esperaràs, respiraràs fons, menjaràs i ballaràs. Necessites estar al 100%.


Quan soni la veu in off de la teva cançó serà el moment. Seràs protagonista durant 5 minuts, i per això has de pujar a l'escenari tenint les piles carregades per no marejar-te, per sentir-te segura, per donar-ho tot. Per disfrutar! 


Proposo donis un cop d'ull al següent llistat abans d'aquest divendres. Així podràs aplicar-ho i demostrar-te que sí pots fer-ho millor: 

  1. Aquell dia menja aliments fàcils de digerir, evitant fregits i arrebossats.
  2. En el dinar assegura un aport en hidrats de carboni complexes. Com arròs o pasta (integrals millor), patata, quinoa, llegums, ordi, etc. 
  3. El berenar serà clau per aguantar l'estrés i l'energia a gastar. Per això recomano assegurar una peça de fruita juntament a un entrepà de formatge fresc o gall d'indi i un grapat de fruits secs sense sal.
  4. Hidrata't bé durant tot el dia, amb aigua.
  5. 30 minuts abans de sortir a l'escenari beu aquell batut o liquat que sempre et deixes, per exemple poma amb pastanaga o beguda d'arròs i coco amb pera. 
  6. És l'hora. Crema els hidrats que tens guardats!
  7. Quan la música desapareixi i el blackout prengui el relleu estaràs satisfeta de la teva feina i ho voldràs celebrar, però encara no ha acabat la tarda, queden moltes funcions i l'últim ball en el que també participes. Durant aquest temps no recorris a un croissant de xocolata, beu aigua i pren una peça de fruita de fàcil digestió d'alt índex glucèmic (meló, plàtan o pinya serien una bona opció) per recuperar-te més ràpid juntament amb una torrada de cereals o un grapat de fruits secs.


Això és tot
Surt a ballar i disfruta! 


2 comentaris:

  1. Gran post!! Gràcies per ajudar-nos en la nostra dieta diària, i fer que en els grans moments tinguem tota l'energia necessària.

    Petons guapa! A BALLAR :)

    ResponElimina